Ondernemend

Een Gouden jaar voor Hannen de Bekker

Door Hannen de Bekker

Wat zijn wij ongelofelijk trots op 'Onze Bakkers'. Onze bakkers scoorden niet een, maar zelfs twee keer goud in 2017. Voor ons dus een jaar met een gouden randje.


Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) heeft onze Kerststol en Oliebollen met goud bekroond. Dit betekent dat deze producten voldoen aan strenge kwaliteiteisen en wij deze titel maar liefst zes maanden mogen dragen.

Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerkingen voor een Gouden Bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De geanonimiseerde producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma.
De lat ligt hoog.Om in aanmerking te komen voor een Gouden Bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, verdient het de titel Bekroond met Goud.

Wilt U nog gouden oliebollen in huis halen om het jaar goed af te sluiten? Dit kan zondag 31 december tussen 09.00 uur en 15.00 uur. Deze worden dan vers gebakken en uiteraard met 'leefde voor jullie gemaakt'. Wilt U nog een bestelling plaatsen voor oudjaarsdag, dit kan tot morgenmiddag 15.00 uur via de email, telefoon of via onze website http://bakkerijhannen.nl/ .

 

 

 

 

|Doorsturen