Festivals

Gehandicapten Platform Maasgouw


TOURTOCHT VOOR SCOOTMOBIELEN EN ELEKTRISCHE ROLSTOELEN


Het Gehandicapten Platform Maasgouw (GPM) organiseert dit jaar voor het dertiende jaar twee mooie tochten voor scootmobielen en elektrische rolstoelen door de gemeente Maasgouw en omgeving. De eerste tocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 mei.

De eerste tourtocht van dit jaar wordt opgedragen aan Jo Cuijpers, die verleden jaar door een noodlottig ongeval om het leven kwam. Jo is sinds 1993 voor het Gehandicapten Platform actief geweest, waarvan de laatste twaalf jaar als voorzitter. We missen hem.

Tijdens de tourtocht zal er ruim de tijd zijn om ervaringen uit te wisselen en kennis te maken met mederijders die u nog niet eerder was tegengekomen. Ook is er wederom de mogelijkheid om vertegenwoordigers van het bestuur vragen te stellen over bijvoorbeeld het aanvragen van voorzieningen via de Wmo. De tourtocht wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd, en daarom
is de organisatie verheugd dat ook dit maal weer belangeloos wordt meegewerkt door de Vrijwillige Politie, de EHBO, de dames van thuiszorgorganisatie Buurtzorg Maasgouw e.o. en de onmisbare begeleiders. Ook zal er weer een rolstoelbusje meerijden om onfortuinlijke pechvogels heelhuids thuis te brengen bij noodgevallen.

Was u verleden keer niet in de gelegenheid of aarzelde u nog om mee te gaan? Nergens voor nodig! Neem deze drempel en rij met ons mee. De tourtocht vindt plaats op zaterdagmiddag 25 mei. We starten om 13.30 uur, als vanouds vanaf het Kerkplein in Maasbracht. Aan alle deelnemers de oproep: zorg dat de accu van uw scootmobiel of elektrische rolstoel geladen is!

Aanmelden is mogelijk bij onze bekende adressen:

Erik Verhees (coördinator), Linne 461724
Jos Boderie, Maasbracht 463284,
Piet van Gassel, Maasbracht 463130

Tot ziens op zaterdag 25 mei bij de tourtocht voor scootmobielen en elektrische rolstoelen, een vrijwilligersinitiatief van de Stichting Gehandicapten Platform Maasgouw.
|Doorsturen