Muziek

Prachtig kerstconcert in de kerk te Linne


Zaterdagavond 22 december jl. heeft Mannenkoor St.Caecilia Linne samen met het Clarinet Choir Weert een geweldig kerstconcert verzorgd in een nagenoeg volle St.Martinuskerk te Linne. Nadat De Linner Zengers het voorprogramma op fraaie wijze verzorgde, heeft het publiek kunnen luisteren en genieten van prachtige en sfeervolle kerstliederen van het mannenkoor en de meeslepende muziek van het klarinetten ensemble. Ook werden enkele werken samen ten gehore gebracht waaronder de gevoelige lyric ‘Only time’, bekend van zangeres Enya.

Dat het publiek genoten heeft bleek uit het langdurig en ovationeel applaus aan het einde van het concert. De vrije gave bij het verlaten van de kerk leverde het mooie bedrag op van € 424,19. Oprecht dank hiervoor! Zoals elk jaar schenkt het mannenkoor dit bedrag aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het KWF Kankerbestrijding. Het bestuur van het mannenkoor voegde nog € 50,- toe zodat een bedrag van € 474,19 overgemaakt kan worden aan het KWF.
Mannenkoor St.Caecilia Linne wenst u allen een gelukkig en gezond 2019 toe en hoopt u te mogen begroeten bij een van de concerten of evenementen van het mannenkoor.

|Doorsturen